CAIAC CANOE RACE

 IN DELTA


Numar de participanti:
 20+


Timp alocat: 
1 zi, 2-3 zile


Locatie:
 Outdoor


Dificultate: 
Scazută/Medie


Limba:
 ro/en

Daca sunteti in cautarea unei aventuri incitante ce va scoate participantii din rutina si zona de confort, va propunem o competitie cu caiacul pe canalele intortocheate si pline de farmec din Delta Dunarii. Distractia, relaxarea si voia buna sunt ingredientele principale insa munca in echipa va juca un rol important in castigarea competitiei.

Canotajul, atelierele propuse si sarcinile primite de fiecare echipa sunt activitati care necesita comunicare, adaptabilitate si lucru in echipa. Atelierele propuse si cursa in sine nu numai ca sunt exercitii care pun la incercarea abilitatile fiecarui participant, insa sunt si distractive si ajuta la construirea unor amintiri frumoase alaturi de echipa.

Ofera-i echipe tale o aventura de neuitat pe taramul unic si inegalabil al Deltei Dunarii. Programul team building-ului si atelierele pot varia in functie de tematica evenimentului in cadrul caruia se va desfasura.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT