FUN

 TEAM


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 
Indoor/
Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en

Una din provocarile cele mai mari ale unui adult este de a nu uita sa se joace, sa isi permita sa fie creativ fara a analiza matematic toate datele problemei, chiar daca jocul poate implica matematica.

Cu obiective precum cooperare, schimbul de idei sau disponibilitatea de a incerca noi abordari (sa o numim creativitate), pentru a atinge un obiectiv comun, Fun team este un team building creat special pentru relaxare, voie buna, motivarea si energizarea tuturor participantilor.

Activitatile propuse in cadrul acestui team building creaza un cadru propice de interactiune, de a construi camaraderie, de a imbunatati comunicarea, de a dezvolta strategii inedite de luare a deciziilor si de a incerca modalitati inedite de depasire a obstacolelor. Odata inceput atelierul, participantii vor fi impartiti pe echipe care pe de-a lungul programului vor fi supusi la numeroase provocari menite care pun accent pe joaca, distractie si inventivitate.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT