BUILDING

 OUR VIA 


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locașie:
 Indoor/Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en

BUILDING OUR VIA creeaza mediul propice in care energia creativa si inovatia sa infloreasca de-a lungul unei zile plina de aventuri. Va invitam sa acceptati provocarea de a construi impreuna drumul nostru pentru viitor, cu repere, aventuri, obstacole, locuri de distractie din materiale uzuale precum hartia, baloane, farfurii samd. Fiecare echipa va avea sarcina de a construi o sectiune din drum folosind doar materialele puse la dispozitie. 

Building our Via este despre a-i determina pe toți participanti sa lucreze impreuna la un singur proiect, care le va testa abilitatile de comunicare si de rezolvare a problemelor. 

 Bineinteles ca, desi se va lucra sub presiunea timpului, fiecare sectiune a podului trebuie sa se conecteze una cu cealalta si sa poata tine o masina controlata radio fara sa se destrame. 

 

Numar de participanti: 20+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT