THE WEIGHT OF ART


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 2-4h


Locație:

Indoor/Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en/sp

Fiecare organizatie este la fel de buna ca si membrii echipei sale – oamenii care trebuie sa lucreze pentru a rezolva problemele si a comunica eficient, in timp ce ating obiective comune.

The weight of art este un workshop inedit ce va va da oportunitatea de a folosi arta ca platforma pentru a gandi outside the box intr-o manieră creativa si colaborativa. 

De ce sa alegi pictura pentru urmatorul tau eveniment de team building? Deoarece pictura permite fiecarui membru al echipei sa ia acasa o amintire tangibila a timpului petrecut impreuna. Opera de arta creata impreuna evoca un sentiment de mandrie si realizare in a fi finalizat o piesa de arta creativa. Sau, mai simplu, deoarece arta in sine ne permite sa lasam deoparte lumea rigida a biroului si sa descoperim bucuria creatiei impreuna, eliminand barierele de comunicare. 

Putem crea un proiect de arta personalizat pentru ca echipa dvs. sa lucreze in colaborare sau putem dezvolta un atelier de arta pentru ca membrii echipei sa isi creeze propriile piese de arta individuale.

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT