WHEEL

 OF DANCE


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locașie:
 Indoor/Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en

Wheel of Dance este un team building inedit in cadrul caruia participantii nu numai ca vor invata pasi noi de dans, ci se vor distra si isi vor putea testa creativitatea si inventivitatea.

Miscarea creeaza energie si descompune barierele, consolidand permanent legaturile dintre membrii echipei. Un atelier de muzica si dans este o modalitate distractiva de a dezvolta si incheaga spiritul de echipa al oricarui grup!

Sub indrumarea atenta a trainerilor nostri si a coregrafilor specializati, participantii vor deprinde si inventa propriile coregrafii de dans intr-un cadru destins si distractiv. De-a-lungul activitatilor propuse din cadrul team building-ului Wheel of Dance echipa va avea posibilitatea sa isi dezvolte diferite abilitati precum creativitate, leadership, colaborare si adaptabilitate, construind in acelasi timp relatii pozitive intre colegi.

Programul team building-ului este special gandit sa implice fiecare participant, nefiind necesara experienta anteriora de dans. Tot ce ai nevoie este o atitudine pozitiva!

Numar de participanti: 20+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT