BE

 CREATIVE


Numar de participanti:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locatie:
 Indoor/Outdoor


Dificultate:
 Scazută


Limba:
 ro/en

Eficienta, spiritul de echipa, inovatia sunt cateva din beneficiile dezvoltarii creativitatii in randul angajatilor, colegilor si a colaboratorilor companiei pe care o reprezentati.

Ce anume ne poate diferentia de competite, cum rezolvam o problema sau o situatie dificla sau cum transmitem valorile si principiile companiei mai departe? Sunt doar cateva intrebari la care raspunsul este – cu ajutorul creativitatii.

Un mod minunat de a actualiza si explica valorile companiei, de a gasi solutionarea unei probleme dificile sau de a inova o modalitate de lucru este de a le materializa intr-o opera de arta, fie ea constructie din materiale diferite, rezolvarea unui puzzle, pictarea unui tablou sau realizare unei imaginii care nu e ce pare a fi. Va propunem un team building cu diferite ateliere create pentru a pune in valoare abilitatile participantilor si a da frau liber creativitatii.

Be creative este un team building care face creativitatea accesibila tuturor, indiferent de experienta sau abilitatile participantilor. Fiecare atelier este gandit in asa fel incat sa implice fiecare participant si sa ajute la dezvoltatea creativitatii, viziunii, gandirii strategice si bineinteles a inovatiei.

Deoarece vorbim despre creativitate, acest team building poate fi construit si personalizat pentru a evidentia valorile companiei dumneavoastra sau se poate plia pe agenda evenimentelor organizate in cadrul companiei la care activati.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT