SUNT AICI.

FILE DE POVESTE


Număr de participanți:
10+


Timp alocat:
2-6h


Locație:
Indoor/Online


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en/sp

Perioada Craciunului este perioada povestilor, deja scrise, poate doar sperate, povesti programate sau povesti nescrise.

Atelierul Sunt Aici. File de poveste le da ocazia tuturor sa-si creeze propria amintire, facand parte dintr-o poveste atat in calitate de co-autor (sau altfel spus, ca spiridus), cat si ca viitor povestitor, cand peste ani le va arata nepotilor ca a scris o poveste (sau altfel spus ca un mic Mos Craciun).

De regula, fiecare participant va dori sa aiba pasajul lui, amprenta lui, ideea/gandul lui prins in scriere, de aceea va invata sa faca compromisuri, sa-si creeze ocazii pentru a insera ce-si doreste si va sti sa aprecieze contextul creat de colegi.

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 2-6h
Locatie: Indoor/Online/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT