VIKING 

GAMES


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locație:
 Outdoor


Dificultate:

Scăzută/Medie


Limba:
 ro/en

Vikingii sunt exploratori faimosi cunoscuti pentru iscusinta si vitejia lor. Literatura Saga ne spune ca Vikingii, cand nu erau in vreo expeditie de explorare erau incantati sa isi dezvolte inteligenta, forta, abilitatile strategice, de indemanare sau jocuri de coordonare in diferite competitii in aer liber.

Va invitam sa calatoriti alaturi de noi in era Vikingilor, unde strategia, motivarea si lucrul in echipa sunt doar cateva abilitati de care aveai nevoie pentru a te numi Viking. Programul tematic al atelierului Viking Games este format din probe si jocuri specifice din cultura poporului ce a dainuit mai bine de 200 de ani si a lasat mostenire mai multe elemente intalnite si astazi. Workshop-ul permite participantilor sa descopere îndeletniciri vikinge autentice. Contra-cronometru, probele pregatite vor pune la incercare adaptabilitatea membrilor echipelor, capacitatea de a gasi strategii inedite de a depasi obstacolele intalnite la fiecare pas, coordonare si unitatea echipelor si creativitatea.

Mediul informal in care se va desfasura programul de team building este o modalitatea ideala de a iesi din cotidian, de relaxare si stimulare a echipei companiei dvs.. 

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT