VIKING 

WAYS


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 1/2 zi, 1 zi sau 1-3 zile, în funcție de complexitatea programului și locație


Locație:
 Outdoor


Dificultate:
 Medie


Limba:
 ro/en

Cunoscuti ca cei mai buni navigatori ai vremurilor lor, vikingi erau iscusiti, foarte buni strategi si extraordinari exploratori. Constructori navali, mestesugari sau excelenti comercianti, vikingii practicau si incurajau atat jocurile sportive ce implicau dezvoltarea abilitatilor de lupta, de coordonare, forta si adaptabilitate cat si jocurile de inteligenta ce puneau accent pe strategie.

Va invitam sa va lasati purtati pe val in lumea fascinanta a Vikingilor, intr-un program de team building competitiv, relaxant si stimulant.

Viking Ways va incepe prin impartirea grupului pe echipe ce vor parcurge diferite probe pe uscat si pe apa, intreceri specifice erei vikingilor. Pentru a castiga competitia vor fi necesare abilitatile fiecarui membru al echipelor formate, punand accent pe puterea de a lucra in echipa, adaptabilitate si motivare. Provocarile special gandite pentru acest team building nu sunt doar un prilej de consolidare a echipei, ci sunt o metaforă perfecta care scoate in evidenta abilitatile fiecarui participant, subliniind importanta fiecaruia in echipa, toate realizate intr-un cadru aventuros si reconfortant.

Competitia poate continua cu un treasure hunt, pregatirea cinei impreuna si nelipsitul foc de tabara. Haideti alaturi de noi pe urmele vikingilor si va promitem un program competitiv, relaxant si distractiv.

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT