DANCE  

RHYTHM


Numar de participanti:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locatie:
 Indoor/Outdoor


Dificultate:
 Scazută


Limba:
 ro/en

Cui nu ii place sa danseze? Indiferent ca aveti cunostinte, experienta in diferite tipuri de dans sau doua picioare stangi, atat timp cat sunteti pregatiti sa experimentati distractia dansului, Dance Rhythm este o alegere excelenta.

Dansul este o modalitate eficienta si distractiva de a descompune barierele dintre noi! Este distractiv, relaxant, aduce impreuna oamenii, ii invata despre ei insisi si despre cei din jur.

Va propunem sa facem o calatorie in lumea ritmului in pasi de dans, la un team building unic si vibrant care va scoate in evidenta abilitatile fiecarui membru al echipei dumneavoastra. Programul este impartit pe ateliere, in care distribuiti pe echipe, participantii vor invata pasii de dans si coregrafii distractive pe ritmuri vibrante, vor participa la o competitie inedita intr-un mediu relaxant si plin de voie buna.

Dance Rhythm este un program ce poate fi adaptat cu usurinta pentru a se potrivi obiectivelor si valorilor evenimentului organizat de compania pe care o reprezentati.

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT