BINGO

 


Număr de participanți:
10+


Timp alocat:
 1/2 zi, 1 zi


Locație:
Indoor


Dificultate:
 
Scăzută/Medie


Limba:
ro/en/sp

Bingo este un joc clasic si un vechi favorit, fiind un joc distractiv pentru orice varsta! Va invitam sa participanti la o activitate intensa, energica si amuzanta. 

Se spune ca in timpul unui team building ar trebui sa se socializeze si sa interactioneze. Zis si facut! Va invitam la un joc de Bingo recreativ, unde fiecare participant va primi o fisa ce trebuie completata cu informatii de la ceilalti colegi, de la preferinte culinare, la vacante, hobby-uri si altele.

Prin intermediul acestui joc, participantii vor interacționa afland lucruri noi unii despre ceilalti si vor descoperii care sunt ariile comune de interes. 

Pentru a castiga, fiecare participant va termina fisa în cel mai scurt timp si bineinteles corect. 

 It’s Bingo time!

 

Numar de participanti: 10+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT