300


Număr de participanți: 20+


Timp alocat: 1/2 zi sau 1 zi depinzând de programul evenimentului și atelierele alese

 


  Locație: Outdoor

 


Dificultate: Scăzută/Medie


Limba: ro/en

Energetic, cu ritm rapid si interactiv, 300 este un team building ce va provoaca la o competitie de neuitat, numai buna pentru consolidarea echipelor, facilitarea interactiunii si iesirea din cotidian.

This is SPARTA! Vitejia și inteligența spartanilor este foarte bine cunoscută în întreaga lume. Va invitam sa luati parte la o competitie inspirata din faimoasele festivaluri ale Spartei, unde fiecare participant va fi incurajat sa isi descopere propriile abilitati si sa le foloseasca pentru beneficiul intregii echipe.

In Sparta socializarea, educatia si constiinta colectiva jucau in rol important, iar festivalurile spartane, organizate cu diferite ocazii, sunt scena competiției unde performantele locuitorilor ca individ si echipa au rol definitoriu si sunt parte integranta din societate. Vom incepe cu impartirea grupului pe echipe, fiecare echipa parcurgand o serie de probe si sporturi diferite, cu obiectivul de acumula cat mai multe puncte. La finalul competitiei va avea loc o ceremonie de decernare a premiilor si o dezbatere in care vorbim despre obstacolele intampinate si modalitatile in care au fost depasite.

300 este un program de team building recreativ conceput pentru a incuraja munca in echipa, indemanarea, viteza de reactie si coordonarea subliniind importanta fiecarui membru al echipei, intr-un mod distractiv si amuzant.

Deoarece muzica si dansul sunt parte integranta a festivalurilor spartane, la final putem organiza un banchet tipic spartan.

Numar de participanti: 20+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT