BE

 CURIOUS


Numar de participanti:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locatie:

Indoor/
Outdoor


Dificultate:
 Scazută


Limba:
 ro/en

Cele mai multe descoperiri si inventii remarcabile de-a lungul istoriei au ceva in comun: curiozitatea. Acel impuls de a cauta noi informatii sau experiente, de a explora noi posibilitati de a rezolva o problema este un atribut uman de baza. Pentru ca fiecare dintre noi sa inoveze este necesara o doza mare de curiozitate.

Acest workshop de inovatie stimuleaza creativitatea, inventivitatea si bineinteles curiozitatea (aptitudinii ce se dobandesc inca din perioada copilariei). Va propunem un atelier care pune accent pe expresivitate, inovatie, depasirea limitelor, stimularea gandirii vizuale, a imaginatiei si a curiozitatii.

Be curios este un Team-building corporate ce invita participantii sa isi descopere spiritul de artist si observational printr-o serie de exercitii unice. Exprimarea ideilor si experientelor a fiecarui participant prin intermediul exercitiilor propuse oferă o viziune diferita, am putea spune unica asupra lucrurilor. Ne permite sa analizam dintr-un unghi obiectiv ceea ce ne inconjoara – care sunt personajele, cum sunt distribuite rolurile, care este publicul caruia ne adresam, cum se desfasoara actiunea s.a.m.d. Atelierele evidentiaza faptul ca, desi lucram in aceeasi companie si urmarim indeplinirea acelorasi obiective, viziunea fiecaruia poate fi diferita si pretioasa pentru deservirea scopului comun.

Be curious este un team-building cu activitatii atat creative, cat si competitive, ce pune accent pe inventivitate, viziune si comunicare. Fiind un atelier creativ il putem personaliza in functie de obiectivele agendei evenimentului organizat de compania pe care o reprezentati.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT