TEAM BUILDING

 PERSONALIZAT


Număr de participanți:
 10+


Timp alocat:
 3-5h


Locație:
 Indoor/Outdoor


Perioada:
 tot timpul anului


Limba:
 ro/en/sp

Un mod bun de a stimula creativitatea, spiritul de echipa, interactiunea, atentia catre detalii sau comunicarea unei echipe este de a le provoca si de a le oferi modalitati noi de a vedea lumea din jur. Dacă nu va regasiti în workshop-urile prezentate pe site si aveți o idee inovativa, noi o putem pune in practica. Mai mult decat atat, va putem ajuta cu un concept si putem veni cu idei inovative.

Echipa noastra are experienta si creativitatea de a transforma obiectivele propuse de team-building intr-un program unic pentru echipa dumneavoastra. Trainerii nostri vor fi alături de dumneavoastra pe toată durata atelierelor propuse, oferind ghidare si sfaturi in vederea realizarii acestora.

Va invitam la o cafea la sediul nostru pentru a discuta detaliile urmatorului team-building. Ne puteti contacta la unul din numerele de telefon din josul paginii sau prin intermediul formularului din dreapta.

 

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT