COMMERCIAL ARCHITECTS 


Număr de participanți:
 20+


Timp alocat:
 4-6h


Locașie:
 Indoor/Outdoor


Dificultate:
 Scăzută


Limba:
 ro/en

Ce este in spatele unei firme de publicitate? Cum aleg si de unde ele vin ideile de creare a unui spot publicitar? Care sunt pasii ce trebuie parcursi de la primirea taskului pana la rezultatul final? Raspunsurile la aceste intrebari le puteti afla participand la atelierul Commercial Architects.

Daca ati vrut vreodata sa vedeti ce este in spatele unei reclame va invitam sa participati la o activitate distractiva, interactiva si creativa care permite participantilor sa lucreze impreuna pentru a crea cea mai buna reclama posibila.

Avand la dispozitie un set de materiale, fiecare echipa va reprezenta o agentie de publicitate ce urmeaza sa participe la un pitch pentru promovarea unui produs. Gandirea si realizarea campaniei de promovare ce ar reprezenta noul produs ce va fi lansat este un exercitiu benefic incurajarii creativitatii si inovatiei in randul participantilor. 

Atelierul se va desfasura pe echipe, fiecare echipa avand sarcina de a realiza un afis de campanie, o identitate vizuala si un spot video. Incurajam si gandirea unui motto in vederea redarii mesajului cuvenit noului produs.

 

Numar de participanti: 20+
Timp alocat: 4-6h
Locatie: Indoor/Outdoor
Dificultate: Scazuta
Limba: ro/en/sp

Contacteaza-ne !

Completeaza formularul de mai jos cu toate informatiile necesare si te vom contacta in cel mai scurt timp posibil.

LINK-URI UTILE

Ai nevoie de o idee sau de un concept pentru un viitor eveniment? 

Multi clienti cumpara de la noi produse. Si mai multi cumpara concepte si implementarea lor. Avem idei inedite si creative pentru orice tip de eveniment sau campanie publicitara. 

Pe langa produse va punem la dispozitie un set intreg de servicii!

Concepte, idei, creatie sunt cuvintele cheie care ne definesc. Insa noua ne place sa facem un lucru de la cap la coada, de aceea va ajutam cu logistica, ansamblare sau montare.

Contacteaza-ne pentru sfaturi utile!

Stim cum sa organizam un eveniment, in special pentru pharma. Ne poti intreba de concepte, locatii, tehnic pentru evenimente.

AIMEE - PRODUCTIE PUBLICITARA SI PRINT INDOOR/OUTDOOR/DIGITAL

Identificat cu sloganul “Noi stim cum!”, Aimee este un vis frumos care a plecat acum 10 ani la drum cu un singur gand – sa faca proiecte frumoase, de calitate, construind in acelasi timp o relatia de durata cu fiecare client in parte.

In timp am incercat mai mult decat tipar si productie publicitara, capatand experienta atat in productia publicitara, tipar, dar si in comunicare, in realizarea de standuri unice si memorabile, cat si in organizarea evenimentelor, de la conferinte la workshopuri, team building-uri sau a evenimentelor nationale.

Va invitam la o cafea sa discutam urmatorul vostru proiect.

CONTACT